MASSAGE THERAPIE

Massage Mass-ence

Massage bij MASS-ENCE

Massage ofwel ‘aanraken’ is een van de oudste manieren van helen. Je doet het zelf waarschijnlijk ook wanneer je jezelf stoot en je over de pijnlijke plek wrijft. Wanneer iemand verdrietig is, leg je een arm om diegene heen. Warmte en aanraking hebben een helende werking en stimuleren onder meer het hormoon oxytocine. Dit veroorzaakt een kalm en vredig gevoel in je lijf. Maar er zijn meerdere hormonen betrokken bij aanraking en hierdoor worden er veel stoffen in je lijf geactiveerd. De etherische oliën die aan de massage olie toegevoegd worden versterken die werking nog eens.

Hoe kan het je helpen

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en vormt een natuurlijke grens tussen de binnen- en buitenwereld. Daarnaast sta je via je huid in contact met jezelf, je gevoel en met anderen. Massage kan de bloedsomloop activeren, pijn verlichten, de afvoer van afvalstoffen in je lichaam verbeteren en heeft invloed op; de spijsvertering, ontlasting, ademhaling, lymfeklieren, hormoonstelsel, zenuwstelsel, hart en bloedvaten.

Je lijf is echter ook je dagboek; alles wat je meegemaakt hebt is goed via je lijf terug te vinden; ieder pijntje, iedere spanning heeft zo zijn eigen verhaal. Door aanraking, met volledige ‘aanwezigheid’(focus) kun je met een lichaamsgericht coach heel veel over jezelf te weten komen. Deze inzichten kunnen je helpen je eigen vaste patronen te doorzien en veranderingen te bekrachtigen.

Meer over massage vind je in de blogs. Wil je de ontspannende werking van massage een keer ervaren, maak dan een afspraak.

Vanaf het eerste moment dat ik bij Judith binnenkwam voor mijn 1e massage voelde haar fijne handen op mijn lijf vertrouwd en als thuiskomen. Dit was de start van een mooie en bijzondere reis samen. Judith is oprecht, warm, eerlijk en wil alleen het beste voor jou en dat voel je in het contact met haar. Ook heb ik diverse sessies lichaamsgericht coachen gedaan en ook hierin kan Judith zich zo goed invoelen en precies de juiste snaar raken die nodig is. Ook kwam een familie opstelling op onze reis op ons pad tijdens een sessie en dit was zo bijzonder hoe Judith dan weet te handelen en je het vertrouwen te geven in een veilige omgeving om hier samen doorheen te gaan. Alles draait om verbinding, aandacht en warmte in dit vak en Judith verstaat deze als de Beste. Ik ben zo dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en veel in mij heb mogen healen.

– Ginette  –

kosten

Prijs behandelingen

  • € 50,00 | Kort consult 30-45 min
  • € 80,00 | Lang consult 60-90 min

MASS-ENCE over massage …

Systemische massage

Systemische massage

Systemisch werken óp het lichaam, ook wel systemische massage genoemd, brengt dan al deze technieken onder één noemer; door te ervaren wat  je ooit gemist hebt, steun of vertrouwen, leer je weer je...

Lees meer
logo Mass-ence Arnhem

Praktijk MASS-ENCE

Van Slichtenhorststraat 15a, 6821 CJ Arnhem

BEL OF MAIL VOOR  EEN AFSPRAAK
Telefoon: 06 549 57 039
(What's App? Graag!)
E-mail: info@koningsengelen.nl

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | KvK: 09161963 | BTW: NL001853276B30

Share This