AROMATHERAPIE

Aromatherapie | Scharlei

Aromatherapie bij Mass-Ence

Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met etherische oliën, de geurige stoffen uit planten. Ons geurzintuig is een van onze oudste zintuigen en is sterk verbonden met ons gedrag en herinnering en daarom een krachtig therapeutisch middel.

De plant gebruikt deze essences voor bescherming, groei, handhaving van de temperatuur, communicatie, weerstand tegen insecten of juist het aantrekken ervan.

De mens kan etherische oliën gebruiken om de doorbloeding versterken, ontkrampend te werken, de pijnprikkel remmen, afvalstoffen afvoer versterken, reinigen, reguleren, samentrekken etc.

Wanneer je bij mij in de praktijk komt gaan we, na een intake, samen bekijken welke etherische olie bij jouw staat van zijn op dit moment past, afhankelijk van de klacht waarmee je komt. Wanneer we dit gedaan hebben zet ik deze olie in middels een behandelplan, dat ik samen met jou bespreek.

 

Meer informatie over aromatherapie vind je in de blogs. Wil je de kracht van aromatherapie een keer ervaren, maak dan een afspraak.

“Ik kom al jaren met veel plezier bij Judith. Wanneer ik behoefte heb aan ontspanning maar ook wanneer mijn lijf (en hoofd) vastzit. Samen bespreken we wat er nodig is en al is dat niet altijd wat ik gedacht had, ze heeft het nooit mis. En wat betreft aromatherapie, tja, ik ben fan. Het maakt het feestje compleet”.
– Pauline –

kosten

Prijs behandelingen

  • € 50,00 | Kort consult 30-45 min
  • € 80,00 | Lang consult 60-90 min

MASS-ENCE over aromatherapie …

Bijzonder Agarwood

Bijzonder Agarwood

Twintig jaar geleden, hoorde ik op de opleiding Aromatherapie voor het eerst van de mysterieuze Oud olie, van de Agarboom.  En niet zomaar van die boom, eigenlijk van de stervende boom, waar vogels...

Lees meer
Corona en geurverlies

Corona en geurverlies

Het ervaren van geuren staat nu volop in de belangstelling, omdat het risico bestaat dat je dit door corona, voor onbepaalde tijd kwijt kunt raken. Interessante tijden voor aromatherapeuten. Je...

Lees meer
logo Mass-ence Arnhem

Praktijk MASS-ENCE

Van Slichtenhorststraat 15a, 6821 CJ Arnhem

BEL OF MAIL VOOR  EEN AFSPRAAK
Telefoon: 06 549 57 039
(What's App? Graag!)
E-mail: info@koningsengelen.nl

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | KvK: 09161963 | BTW: NL001853276B30

Share This